Blog

Buitenkansje! Familiemediation Proeverij

Familiemediation proeverij

Familiemediation proeverij!

Zomertijd, BBQ-tijd! Ook het MTi heeft een interessante ‘BBQ’ op het programma staan. Onze MTi Familiemediation proeverij! Het belooft een speciale en bijzondere dag te worden om kennis te maken met het diverse speelveld van de scheidingsmediation.  Een buitenkans voor iedere mediator die er ooit over heeft nagedacht of Familiemediation iets voor hem/haar is.

Wat gaan we doen?

  1. We gaan kennis maken met diverse elementen van een echtscheiding. Acteurs nemen je mee langs verschillende pieken, en vooral ook dalen bij de start van zo’n scheiding. Wat kan de toegevoegde waarde zijn van een familiemediator? En wat zijn de valkuilen? We beloven veel interactie.
  2. Verder stoken we de BBQ nog wat op met een verrassende quiz, vragen en antwoorden en een pittig sausje van mediatorinterventies. We nemen je met behulp van enkele filmfragmenten mee in de worsteling van ouders hoe om te gaan met het kind in een scheidingsproces.
  3. En de afronding wordt gevormd door een grand dessert van enkele scénes in een familieopstelling.

Inspirerende trainingsdag

Kortom een driegangenmenu bereid door onze specialisatie trainers – Christel Hobbelen en Eveline Keulen – met een zomerse mix van emotie, ouderschap, wet en regelgeving met een aangenaam mediationsausje. Een inspirerende dag waar je wat van opsteekt. Aan het einde van de dag heb je jouw mediationvaardigheden uitgebreid en heb je goed zicht op wat een familiemediator op zijn pad tegen kan komen. Bovendien heb je dan een beter beeld van de MTi specialisatieopleiding gekregen!

Buitenkansje

Je krijgt deze dag 6 PE punten en een lekkere lunch, daarnaast een kijkje in de keuken van de familiemediator en je maakt ook actief kennis met verschillende interventiemogelijkheden tegen het betalen van een bijdrage van €250,- all-in. En is het vuurtje in jou ontstoken en meld je je aan voor onze beproefde MTi specialisatieopleiding Familiemediator, dan krijg je deze bijdrage weer terug in de vorm van korting op de opleidingsprijs. Een buitenkansje dus!

We bieden deze proeverij aan bij minimaal 6 deelnemers.

Datum: 22 augustus. Heb je trek gekregen? Meld je dan aan!

Reactie achterlaten