Blog

Buitenkansje voor mediators!

Familiemediation proeverij

Familiemediation proeverij!

Buitenkansje: bijzondere workshop op 22 augustus! Kom voordelig kennismaken met de specialisatieopleiding tot familiemediator, een interessante en leerzame workshop met maar liefst zes PE punten. Onze MTi Familiemediation proeverij  belooft een speciale en bijzondere dag te worden om kennis te maken met het diverse speelveld van de scheidingsmediation.  Een buitenkans voor iedere mediator die er ooit over heeft nagedacht of Familiemediation iets voor hem/haar is.

Wat gaan we doen?

  1. We gaan kennis maken met diverse elementen van een echtscheiding. Bovendien nemen acteurs je mee langs verschillende pieken, en vooral ook dalen bij de start van zo’n scheiding. Ontdek wat de toegevoegde waarde kan zijn van een familiemediator? En wat zijn diens valkuilen? We beloven veel interactie.
  2. Verder stoken we de BBQ nog wat op met een verrassende quiz, vragen en antwoorden en een pittig sausje van mediatorinterventies. We nemen je met behulp van enkele filmfragmenten mee in de worsteling van ouders hoe om te gaan met het kind in een scheidingsproces.
  3. Vervolgens wordt de afronding gevormd door een grand dessert van enkele scénes in een familieopstelling.

Inspirerende trainingsdag

Kortom een driegangenmenu bereid door onze specialisatie trainers – Christel Hobbelen en Eveline Keulen – met een zomerse mix van emotie, ouderschap, wet en regelgeving met een aangenaam mediationsausje. Een inspirerende dag waar je wat van opsteekt. Aan het einde van de dag heb je jouw mediationvaardigheden uitgebreid en heb je goed zicht op wat een familiemediator op zijn pad tegen kan komen. Bovendien heb je dan een beter beeld van de MTi specialisatieopleiding gekregen!

Buitenkansje

Je krijgt deze dag 6 PE punten en een lekkere lunch. Daarnaast een kijkje in de keuken van de familiemediator en je maakt ook actief kennis met verschillende interventiemogelijkheden tegen het betalen van een bijdrage van €250,- all-in. En is het vuurtje in jou ontstoken en meld je je aan voor onze beproefde MTi specialisatieopleiding Familiemediator, dan krijg je deze bijdrage weer terug in de vorm van korting op de opleidingsprijs. Een echt buitenkansje dus!

We bieden deze proeverij aan bij minimaal 6 deelnemers.

Datum: 22 augustus. Heb je trek gekregen? Meld je dan aan!

Reactie achterlaten

Wil je als mediator meer weten over domein van familiemediators? Echtscheidingen, vechtscheidingen, omgangsregelingen? Unieke kans voor mediators: MTi familiemediation proeverij!