8-daagse MTi Specialisatieopleiding Familiemediator

Event:
8-daagse MTi Specialisatieopleiding Familiemediator
Start
6 maart 2018 09:30
Einde
6 maart 2018 17:00
Locatie:
Mediation Trainingsinstituut MTi
Telefoon
033-422 82 85
Adres:
Google Map
kon. Wilhelminalaan 21, Amersfoort, Netherlands

Specialisatie Familiemediator

Veel mediators ervaren de toegevoegde waarde van hun vak wanneer ze erin slagen om betrokkenen bij een scheiding te behoeden voor een vechtscheiding. Voor veel voormalig geliefden betekent uit elkaar gaan een bittere strijd. Als gespecialiseerd familiemediator kun je het verschil maken! Je doorloopt met betrokkenen de verschillende stadia van boosheid, angst voor het onbekende, het goed willen doen voor de kinderen maar het de ander niet gunnen etc. Speciale aandacht ook voor de positie van kinderen in een scheidingssituatie!

Speciale aantekening in het MfN register

Deze, door de MfN geaccrediteerde, specialisatieopleiding Familiemediator is bestemd voor mediators die zich (willen) toeleggen op het professioneel begeleiden van scheidingen, het maken van ouderschapsplannen en omgangsregelingen. De praktijkgerichte training is bedoeld voor professionele mediators met een sociaal-wetenschappelijke, juridische of een financiële achtergrond. Doordat de opleiding is erkend door MfN en overheid krijg je de speciale aantekening ‘familiemediator’ in het MfN register. Daarmee kun je ook op verwijzing door rechters en het juridisch loket een scheiding begeleiden.

Veel belangstelling

Onze MTi specialisatieopleiding tot Familie mediator wordt door de cursisten met gemiddeld een 8,5 beoordeeld! Er is dan ook veel belangstelling voor. De opleiding is heel gevarieerd en biedt verschillende invalshoeken doordat onze trainers een diverse achtergrond hebben. MTi verzorgt de specialisatieopleiding nu al voor het tiende jaar elk voorjaar en elk najaar. Voor meer informatie kun je bellen met 033 4228285, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat je door een van de trainers wordt teruggebeld. Uiteraard kan je specifieke vragen ook per e-mail aan ons stellen: secretariaat@mediation.nl In overleg zijn enkele modules ook los te volgen.

Data MTi Specialisatieopleiding Familiemediator najaar 2017:

Dag Naam data opleiding vj
Dag 1 Afscheid van een huwelijk dinsdag 6 maart
Dag 2 Verliesverwerking donderdag 22 maart
Dag 3 Gezag en Ouderschap donderdag 29 maart
Dag 4 Ouderschapsplan & zorgverdeling maandag 16 april
Dag 5 Kinder- en partneralimentatie vrijdag 18 mei
Dag 6 Persoon van de familiemediator & financiële aspecten maandag 4 juni
Dag 7 Convenant schrijven dinsdag 12 juni
Dag 8 Toets en integratie dag vrijdag 22 juni

Voor meer informatie over deze opleiding klik op Specialisatieopleiding Familiemediator

Aanmelden "8-daagse MTi Specialisatieopleiding Familiemediator"

De heer Mevrouw

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van MTi

« Terug naar evenementen