Juridisch Kader Arbeidsmediation

Event:
Juridisch Kader Arbeidsmediation
Start
12 maart 2018 09:30
Einde
12 maart 2018 17:00
Category:

De wettelijke kaders rond arbeidsverhoudingen, in private en overheidsorganisaties. Voor mediators die arbeidsconflicten begeleiden.

Deze training is interessant als kennismaking met de belangrijkste wetgeving, spelers en regelingen en ook voor het opfrissen van relevante juridische kennis en jurisprudentie. Kan worden gevolgd als verdiepingsdag in het totaal van de specialisatie tot arbeidsmediator of als losse module voor diegenen die met de stof willen kennismaken of deze op willen frissen.

De specialisatie tot arbeidsmediator kent vier basisdagen en vier mogelijke verdiepingsdagen.  Deze verdiepingsdag is onderdeel van de vier verdiepingsdagen met de thema’s: Juridische Kader Arbeidsmediation, Groepsconflicten, Exit-mediation en Arbeidsrelaties bij de overheid en kan ook als losse module worden gevolgd door mediators die specifiek in dit onderwerp geïnteresseerd zijn.

Voor niet juristen die de specialisatie tot arbeidsmediator willen volgen is het advies om deze dag voorafgaand aan de vier basisdagen te volgen.

Voor meer informatie over deze training klik op juridisch kader arbeidsmediation

Aanmelden "Juridisch Kader Arbeidsmediation"

De heer Mevrouw

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van MTi

« Terug naar evenementen