MTi specialisatie Familiemediator: Scheidingsmelding en verliesverwerking

Event:
MTi specialisatie Familiemediator: Scheidingsmelding en verliesverwerking
Start
13 oktober 2017 09:30
Einde
13 oktober 2017 17:00
Locatie:
MTi
Telefoon
033-422 82 85
Adres:
Google Map
kon. Wilhelminalaan 2, Amersfoort, Netherlands

De door het NMI/MfN geaccrediteerde, specialisatieopleiding Familiemediator is bestemd voor mediators die zich (willen) toeleggen op het professioneel begeleiden van scheidingen, het maken van ouderschapsplannen en omgangsregelingen. De praktijkgerichte training is bedoeld voor professionele mediators met een sociaal-wetenschappelijke, juridische of een financiële achtergrond.

Onze MTi specialisatieopleiding tot Familie mediator wordt door de cursisten met gemiddeld een 8,5 beoordeeld! Er is dan ook veel belangstelling voor.

Deze opleiding biedt in zijn totaal voldoende basis aan cursisten om als gespecialiseerd Familiemediator op te treden ook voor het Juridisch Loket en voor de rechtbank.

Deze volledige, 8 daagse specialisatie specialisatie opleiding Familiemediator is door het MfN, voorheen NMI, geaccrediteerd. Speciale Familiemediator aantekening in het register.

In de module ‘Scheidingsmelding en verliesverwerking’ komen onder andere familiesystemen, verliesverwerking, rouw, emoties, scheidingsmelding, geschiedenis van een huwelijk, partnercommunicatie en interactie en  interculturele aspecten aan bod.

Deze dag is onderdeel van de 8-daagse opleiding tot gespecialiseerd Familiemediator. Desgewenst en in overleg kan deze dag worden gevolgd als losse module voor geïnteresseerde mediators of andere professionals. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen of bellen naar 033 – 422 82 85.

Voor meer informatie over deze opleiding klik op Scheidingsmelding en verliesverwerking of 8-daagse specialisatie specialisatie opleiding Familiemediator

Aanmelden "MTi specialisatie Familiemediator: Scheidingsmelding en verliesverwerking"

De heer Mevrouw

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van MTi

« Terug naar evenementen