MTi Plus Mediation

Een mediator zoeken?

Dat valt niet altijd mee. Het aanbod is groot en divers. Welke mediator is het meest geschikt en hoe regelt u een eerste gesprek? MTi+ zoekt samen met u naar de beste mediator voor u en uw probleem. Indien gewenst nemen wij contact op met uw conflictpartner zodat een afspraak voor een eerste gesprek snel kan worden gemaakt. 

MTi+ B.V.  is nauw verbonden aan het Mediation Trainingsinstituut MTi B.V.

MTi+ in Amersfoort beschikt over een pool met gespecialiseerde NMI registermediators verspreid over het hele land. Wij verkennen met u wat u van een goede mediator verwacht en vinden dan de juiste mediator.

U kunt ons mailen op mti+@mediation.nl, of bellen op 033 – 422 82 85.

Wij zoeken met u naar de juiste mediator, regelen een eerste afspraak en bewaken de voortgang!

U kunt ook een formulier invullen waarin u aan kunt geven welke wensen u heeft ten aanzien van de voor u geschikte mediator, Wij vragen u daarbij naast de gegevens om u te bereiken, naar de aard van het conflict en naar eventuele bijzonderheden.

Om een mediation te starten met zicht op een oplossing is het van belang dat alle betrokkenen kiezen voor dit instrument. Daarom willen wij graag weten wie er betrokken zijn en of zij achter de keuze tot mediation staan. Ook daarover kunt u met ons overleggen. Laat maar weten wanneer het u uitkomt en dan nemen wij contact met u op. Wij vinden samen met u de juiste mediator en regelen een eerste gesprek. Bovendien bewaken wij de voortgang. MTi+ voor een complete mediation.

Deel deze pagina: