Voor niet mediators

Effectiever gesprekken voeren, klachten voorkomen of oplossen, kortom werken met mediationvaardigheden!

In uw dagelijks werk voert u regelmatig lastige gesprekken. Vaak lopen in een vergadering de meningen uiteen en ontstaan impasses. U bent veel tijd kwijt met het herstellen van miscommunicatie…. Voor u hebben wij opleidingen die u in staat stellen om tijd en energie te besparen.

Mediationvaardigheden

U wilt efficiënt kunnen optreden in lastige situaties. Op een andere wijze mensen te woord staan en escalatie van problemen voorkomen. Door toepassing van mediationvaardigheden kan veel tijd worden bespaard en energieslurpende problemen worden voorkomen, op weg naar een situatie zonder verliezers…

U leert op een andere manier luisteren, wat wordt er tussen de regels door gezegd en wat wordt er eigenlijk bedoeld. Verwijten vertalen naar wensen!

Werken met mediationvaardigheden voor managers, klachtenfunctionarissen en medewerkers bij overheidsorganisaties

In uw contacten met medewerkers, klanten en collega’s blijken er vaak hobbels op het communicatiepad. Goede intenties worden niet altijd goed ontvangen. Boze klanten zijn soms niet tot rede te brengen. Toepassing van mediationvaardigheden biedt vaak verrassende resultaten. U leert weerstanden herkennen en daar effectief mee omgaan. Klachten worden weer kansen!

Speciaal voor klachtenfunctionarissen een opleiding om beter beslagen ten ijs te komen en effectiever om leren gaan met lastige gesprekken en bemiddeling.

Speciaal voor contacten tussen burger en overheidsinstanties bieden wij workshops pre-mediation. Op een andere manier omgaan met vragen en klachten bespaart aanzienlijk op bezwaarprocedures.

Neem vrijblijvend contact op met een van de partners via secretariaat@mediation.nl

Opleiding tot gemeentemediator / (Pre-)Mediation bij de overheid

Voor uw bedrijf, organisatie of instantie maken wij graag een training op maat. Neem vrijblijvend contact op met een van de partners via secretariaat@mediation.nl

Managementvaardigheden gebaseerd op mediationtechnieken

 

Deel deze pagina: