Opleidingen

Informatie over MTi mediation opleidingen en trainingen

Mediator worden

U vraagt zich af wat er allemaal nodig is om mediator te worden?  Mediator is (nu nog) geen beschermd beroep, maar wilt u een kwaliteitslabel kies er dan voor om opgenomen te worden in het MfN Register voor mediators. Dat biedt de kwaliteit die onder meer door rechtbanken wordt vereist. Daartoe moet men een door de MfN geaccrediteerde opleiding tot mediator volgen met aansluitend een theorie-examen en daarna nog een praktijkexamen in de vorm van een assessment. Onze opleiding Professionele Mediation behoort tot de top drie van MfN geaccrediteerde mediationopleidingen in Nederland. MTi heeft meer dan duizend uiterst tevreden mediators opgeleid. Wij zijn CEDEO gecertificeerd hetgeen nog een extra garantie biedt voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Voor mediators

Als vervolg op uw mediation opleiding kunt u ervoor kiezen om u te specialiseren:

Specialisatie Arbeidsmediator of Specialisatie Familiemediator of om andere invalshoeken te leren kennen één van de Mediation Vervolgtrainingen volgen.
Daarmee krijgt u ‘punten’ die u in het kader van uw Permanente E
ducatie nodig heeft om geregistreerd te kunnen

blijven.

Voor niet mediators

Zoals managers, HRM-ers, klachtbehandelaren en anderen
U wilt efficiënt kunnen handelen in lastige situaties! Op een andere wijze mensen te woord staan en daardoor escalatie voorkomen. Met  mediationvaardigheden hanteert u krachtige technieken om conflicten en klachten zoveel mogelijk te voorkomen of op een prettige manier op te lossen.

Deel deze pagina: