Scheidings-Proeverij

scheidings proeverij

MTi Scheidings-proeverij

NIEUW bij MTi!!!

Onze scheidings-proeverij is een interessante trainingsdag voor iedereen die overweegt Familiemediator te worden of eens wil ‘proeven’ aan het boeiende terrein van de scheidingsmediation. Ben je nieuwsgierig naar wat de opleiding Familiespecialisatie inhoudt of heb je al besloten de opleiding te volgen, maar twijfel je nog welk opleidingsinstituut bij jou past?

Op deze vragen en meer krijg je antwoord op deze dag! Een inspirerende dag, waarin je op een inhoudelijke en interactieve wijze kennis maakt met de verschillende aspecten van het scheidingsproces. We nemen je mee langs de emotionele, financiële en juridische gevolgen van een (echt)scheiding) en je rol als Familiemediator. En het biedt tevens een kans om kennis te maken met de ervaren en deskundige trainers van de MTi Familiespecialisatie.

 

Datum: dinsdag 22 augustus van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Plaats : MTi Amersfoort

Kosten deelname: € 250,-* . (incl. lekkere lunch)

PE-punten: 6

*Deelname aan de dag kan een opstap zijn naar deelname aan de Familiespecialisatie. Bij inschrijving krijg je 50% van het inschrijfgeld van deze dag retour.

MTi Familiespecialisatie jubileum

Het MTi viert dit jaar het 10 jarige jubileum van haar MfN erkende specialisatieopleiding tot Familiemediator. Trots zijn we op een zeer goed beoordeelde opleiding, ervaren trainers een stevig en goed gestructureerd afwisselend programma met actuele ontwikkelingen en nieuwe inzichten op het vakgebied.

Start najaar: maandag 2 oktober. Klik voor meer informatie op 8-daagse specialisatie opleiding Familiemediator

« Terug naar het overzicht
Deel deze pagina: