Hein van Meeteren

Partner en Trainer – mr. drs. A.H.L. Westerouen van Meeteren

“Op naar de kern. Stap voor stap. Praten over de dingen die er toe doen. Veiligheid en openheid mogelijk maken. Rekening houden met ieders drijfveren, belangen, gevoelens en zorgen. Eén doel: een deal waar ieder content mee is…”.

Sinds september 2008 partner van het MTi.  Dertig jaar ervaring in ondernemen, doceren, trainen, adviseren, bemiddelen, coachen,  teambuilden en publiceren. Bekend van VARA’s Lagerhuis (1997 – 2003, 2010) en TROS-Forum (radio1).

Register-mediator bij het Nederlands Mediation Instituut, gecertificeerd bij het IMI (International Mediation Institute) en als trainer “Onderhandelings -en Beïnvloedingsvaardigheden” bij SMS (Massachussetts, USA).

Jurist, politicoloog en filosoof (ENS, Parijs, 1979). Schrijver van De Geboorte van een Manager (Contact/Kosmos, 1989) en De 10 Vaardigheden van Mediation (Contact Business Bibliotheek, 5e druk 2009). Rechtbankmediator bij de Rechtbank Amsterdam en Alkmaar.

Trainde o.m. voor de EU (Tacis programma in Oezbekistan), de Ministeries van EZ, Justitie, Landbouw en VROM en voor diverse gemeenten. Ook voor ABN-AMRO, Philips, Pfizer, Tredin Arbo en diverse grote avocatenkantoren. Debatleider, dagvoorzitter en/of facilitator bij congressen en bijeenkomsten. Begeleidde veranderingstrajecten in de gezondheidszorg, bij gemeenten en bij diverse Brandweerkorpsen.

mr. drs. A.H.L. Westerouen van Meeteren
Mobiel: 06-47570012
E-mail: vanmeeteren@mediation.nl

Deel deze pagina: