Wat doet het MTi?

MTi is specialist in opleidingen en trainingen op het gebied van mediation, mediationvaardigheden en conflictmanagement

MTi biedt opleidingen en trainingen op het gebied van conflictmanagement. Of het nu mediation, of mediationvaardigheden betreft, de opleidingen zijn altijd gericht op de-escalatie en duurzame oplossingen. De opleidingen en trainingen zijn individueel toegankelijk via open inschrijving en kunnen ook ‘in company’ worden gegeven. Wij streven altijd naar maatwerk, zoveel mogelijk afgestemd op de leerwensen van organisaties en individuele cursisten. Kenmerkend voor onze opleidingen zijn de professionaliteit, de structuur en de interactie.

CEDEO Erkend

MTi is door CEDEO erkend. 

Deze erkenning wordt uitsluitend verleend aan opleidingsinstituten waarvan is gebleken dat minimaal 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut. MTi heeft elk een jaar een score boven de 90%. Daar zijn wij trots op en dat willen wij ook graag zo houden. Daardoor kunt u rekenen op gedegen programma’s en zeer gemotiveerde trainers! Klik hier om het volledige klanttevredenheidsrapport te openen.

MfN geaccrediteerd

MfN basisopleiding MfN familieopleiding MfN PE

De opleidingen van MTi zijn door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN, voorheen het NMI) te Rotterdam erkend. MTi behoort tot één van de grootste en best aangeschreven opleidingsinstituten op dit gebied. In 2011 hebben wij onze 1000e professionele mediator opgeleid! Ook is MTi als een van de eerste instituten in Nederland erkend met een geaccrediteerde specialisatieopleiding familiemediation. Deze MfN erkenning geldt niet alleen voor de basisopleiding tot mediator en onze specialisatieopleidingen, maar ook voor het verzorgen van trainingen en workshops in het kader van de Permanente Educatie.

Adviesraad

MTi heeft een adviesraad die de partners met raad en daad terzijde staat. Deze adviesraad speelt ook een rol bij het behandelen van mogelijke klachten van cursisten van MTi.

 

Lees verder over MTi

Deel deze pagina: