MTi specialist in mediationopleidingen

MTi is specialist in opleidingen en trainingen op het gebied van mediation, mediationvaardigheden en conflictmanagement

MTi is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van mediation en mediationvaardigheden. MTi biedt opleidingen en trainingen op het gebied van conflictmanagement. Of het nu mediation, of mediationvaardigheden betreft, de opleidingen zijn altijd gericht op de-escalatie en duurzame oplossingen. De opleidingen en trainingen zijn individueel toegankelijk via open inschrijving en kunnen ook ‘in company’ worden gegeven. Wij streven altijd naar maatwerk, zoveel mogelijk afgestemd op de leerwensen van organisaties en individuele cursisten. Kenmerkend voor onze opleidingen zijn de professionaliteit, de gedegen structuur en de interactie. Onze trainers zijn gepassioneerde mediators met veel ervaring in opleiding en training. Zij staan borg voor intensieve persoonlijke begeleiding. Omdat MTi uitsluitend specialist is op het gebied van mediation en mediationvaardigheden bent u bij ons aan het goede adres.

CEDEO Erkend

MTi is door CEDEO erkend.  erkende opleiding

Deze erkenning wordt uitsluitend verleend aan opleidingsinstituten waarvan is gebleken dat minimaal 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut. MTi heeft elk een jaar een score boven de 90%. Daar zijn wij trots op en dat willen wij ook graag zo houden. Daardoor kunt u rekenen op gedegen programma’s en zeer gemotiveerde trainers! Klik hier om het volledige klanttevredenheidsrapport te openen.

MfN geaccrediteerd

MfN erkende mediation opleiding MfN erkende familiespecialisatie specialist in mediationopleidingen

De opleidingen van MTi zijn erkend door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN, voorheen het NMI) te Rotterdam. Zowel onze basisopleiding tot professioneel mediator, als onze specialisatieopleidingen tot arbeidsmediator en familiemediator   behoren tot de MfN erkende opleidingen en daarmee ook tot de door de overheid (rechtbanken) erkende kwaliteit. MTi behoort als specialist tot één van de oudste en best aangeschreven opleidingsinstituten op dit gebied. Als eerste mediationopleidingsinstituut zijn wij in 2017 door MfN opnieuw geaccrediteerd. Deze MfN erkenning geldt niet alleen voor de basisopleiding tot mediator en onze specialisatieopleidingen, maar ook voor het verzorgen van trainingen en workshops in het kader van de Permanente Educatie.

Adviesraad

MTi heeft een adviesraad die de partners met raad en daad terzijde staat. Deze adviesraad speelt ook een rol bij het behandelen van mogelijke klachten van cursisten van MTi.

 

Lees verder over MTi

Deel deze pagina:

MTi als specialist op het gebied van mediation en mediationvaardigheden. Mediationopleidingen erkend door MfN en overheid, rechtbanken. Ervaren trainers, persoonlijke begeleiding, hoge kwaliteit.