Mediation trainers van MTi

Dit zijn de trainers van MTi:

toos bikmr. T.A. (Toos) Bik
Verhelderen en inzicht verschaffen, dat is volgens Toos de kerntaak van een mediator en zo ziet zij ook haar missie als trainer. Haar praktijkervaring als trainer, mediator en klachtbehandelaar deelt zij met veel plezier en passie met de cursisten, opdat deze tot heldere inzichten komen.

 

mr. J.C. (Kees) van der Hoek
Het werkterrein van Kees omschrijft hijzelf als ‘ik doe in gedoe!’ Als oprichter, geïnspireerd mediator, trainer en partner bij MTi is Kees de nestor van het gezelschap. Zijn achtergrond als onderhandelaar en belangenbehartiger vormt een geweldige kleurrijke basis voor zijn inzet als trainer.

 

mr. drs. A.H.L. (Hein) Westerouen van Meeteren
“Direct naar de kern. Praten over de dingen die er toe doen. De essentie opzoeken…”. Dat is het devies van Hein van Meeteren. Hein, mediator en trainer in hart en nieren is partner bij MTi. Heftige emoties tijdens mediation gaat hij niet uit de weg.

 

C.C.M. (Christel) HobbelenChristel Hobbelen
Christel Hobbelen is een ervaren mediator, rechtbankmediator, coach en trainer. Christel begeleidt met name mediations op het gebied van echtscheiding- en familieconflicten. Systemisch werken in mediation is haar specialiteit, persoonlijke begeleiding van de cursisten is haar kern kwaliteit.

Jeanette de Vriesmr. J. (Jeanette) de Vries
“Ik geloof dat mensen zichzelf én elkaar zoveel meer te bieden hebben als ze weten wat voor hen écht belangrijk is in het leven.” Of dat nu speelt in de context van werk of relatie. In haar werk als mediator en coach begeleidt zij mensen graag in deze zoektocht. Om vandaar uit weer nieuwe vervolgstappen te zetten.

 

drs. C.M.F. (Cora) van de Put-van HooijdonkCora van de Put
Als MfN register Mediator, trainer en coach  is Cora gericht op verbinding en interactie, de verschillende situaties waarin relaties tussen mensen een rol spelen ziet zij als haar werkterrein. Cora, ooit opgeleid bij MTi, heeft onder meer veel ervaring met arbeidsmediation zij is een van de bevlogen trainers van MTi.

 

P.H.C. (Nellie) van der Made mdr
Nellie, Master of Dispute Resolution (UvA), heeft al meer dan 15 jaar mediation ervaring. Voor MTi is zij actief als trainer bij de voorbereiding van assessments en de specialisatie familiemediator. Tevens is zij werkzaam, bij landelijke en regionale bedrijven, als trainer communicatieve- en sociale vaardigheden. Daarnaast kun je Nellie al hardlopend tegenkomen.

mr. E.H. ( Eveline) Keulen- MulderEveline Keulen
Eveline Keulen is nadat zij eerst advocaat is geweest nu al ruim 15 jaar veel praktijkervaring opgedaan als MfN register Mediator. Daarnaast is zij al 10 jaar actief als trainer, onder andere bij MTi. Het ontwarren van complexe conflicten is bij haar in goede handen.

 

drs. F. (Floor) SchiffersFloor Schiffers
Floor Schiffers is socioloog, mediator en opleidings- en organisatie­adviseur. Naast echtscheidingsmediator is zij ook gespecialiseerd in het luisteren naar kinderen in echtscheidings-situaties (KIES coach) en het begeleiden van samengestelde gezinnen (stiefouderschapsplan). Naast haar adviespraktijk werkt zij als trainer bij MTi.

 

drs. P.C. (Pauline) HouwelingPauline Houweling
“Ik heb ontdekt dat het bij een conflict vrijwel altijd gaat om écht persoonlijk belangrijke dingen. Als mediator probeer ik juist dát naar boven te halen. Bij beiden. Als dat lukt, is dit het mooiste vak dat er bestaat.” Pauline, oud partner van MTi, is een kei in het waarnemen en spiegelen. Dat blijkt ook uit haar prachtige schilderijen. Zij kan als geen ander mensen als mediator, als coach en als trainer een stap vooruit helpen.

 

mr. G.R.A. (Govert) Apol
Govert is een stevig man, mediator en trainer. Als een van de oud partners van MTi draagt hij dit instituut een warm hart toe en is hij nog steeds als ervaren trainer aan MTi verbonden. Govert’s kenmerk is humor en relativering. Veel van zijn cursisten loven de manier waarop hij levensecht een lastige situatie kan ‘voorspelen’.

Arie NennieA.W. (Arie) Nennie
“Zelf controle houden over en verantwoordelijkheid nemen voor het oplossen van conflicten past in de huidige tijd van maatschappelijk verantwoord ondernemen”, vindt Arie Nennie. Arie is mediator en fiscalist met speciale aandacht voor conflicten in de zakelijke omgeving. Zijn streven is om ondernemingen succesvoller te laten omgaan met conflictsituaties. Als trainer is Arie er op gericht om kennis en vaardigheden over te dragen.

Deel deze pagina: